top of page

Massasje

Lymfemassasje/ Manuell drenasje.

Få hjelp til å sette fart på ditt lymfesystem - kroppens avløp.

 

Lymfemassasje er en av de viktigste metodene for fysisk minskning av hevelser i kroppen. Lymfemassøren utfører en særegen teknikk som øker transporten av lymfevæske og stimulerer aktiviteten i lymfesystemet. Det gjøres lymfeflytens retning for å løsgjøre hud og bindevev, slik at fibroser og arrvev minsker.

Lymfemassasje er en myk og avslappende behandling som tidvis også kan være litt dypere. Trykket anpasses den enkelte klients tilstand.

Lymfemassasje stimulerer lymfesystemet til å øke utskillelse av avfallsstoffer og hjelpe overskuddsvæske ut av kroppen. Lymfesystemet kan bli tregt pga stress, traume, operasjoner, lite aktivitet i hverdagen, spenninger i muskulaturen, sprøyter, etc.

Behandlingen kan gi overskudd av energi, minske uro/stress i kroppen,

minske hevelser i kroppen.

Naturlig Facelift/faceshape massasje m/ ansiktsreflexologi.
Dette er en utrolig skjønn ansiktsmassasjebehandling som er både grundig, avslappende og behagelig på samme tid.

Denne massasjen består i en unik kombinasjon av velprøvde tradisjonelle japanske og indiske teknikker m.fl. samt akupressur  og ansiktsreflexologi  basert på den  vestlige verdens anatomi og fysiologi. Gjennom å kombinere en rekke massasjeteknikker på ansiktet samt lette manipulasjoner, økes blodsirkulasjonen, noe som gir huden et friskere utseende. Samtidig bidrar massasjen til å løse opp muskelspenninger i ansiktet, hals, nakke og hode,  som igjen kan åpne for en god avslapning i hele kroppen.

Bindevevsmassasje.
Denne massasjeformen inngår i den tysk fysikalske fysioterapeut utdanningen og brukes på sykehus iTyskland.  

Bindevevsmassasjen kan bl. a. brukes som
Idrettsmassasje
Sirkulasjonsmassasje
Nervemassasje
Leddmassasje

Ortopedisk massasje/dyp friksjonsmassasje.
Kurs med Ben Benjamin, innehaver avThe Benjamin institute of advanced studies. Massasjeteknikken er basert på Ortopedisk/dyp friksjonsmassasje av blandt annet ligamenter, sener og muskler samt ortopediske test teknikker.

Klassisk massasje 

Revolving 

Positional release/strain counterstrain

Idrettsmassasje  

Velværemassasje
Massasje er bearbeiding av kroppens bløtvev.  Jeg bruker spesielle teknikker for å stimulere bestemte deler av kroppen. Klassisk massasje inngår i all massasje jeg utfører.

Klassisk massasje kan derfor inngå i bindevevsmassasje, triggerpunktbehandling, dyptgående idrettsmassasje, og alle de andre massasjeformene.

Prinsippet for klassisk massasje er å øke blodgjennomstrømningen i muskulatur og bindevev, tøye muskelfibrene, fjerne/redusere triggerpunkter og spenninger. 

Ved muskelterapi/longering/muskulering legges den spente muskelen  i en strekkposisjon, innenfor hva som er behagelig for den enkelte klient, så den kan masseres og tøyes samtidig. Dette kan også kombineres med klassisk massasje  triggerpunktbehandling og uttøyninger. Ved muskulering masseres hver enkelt muskel eller muskelgruppe hver for seg.

 

Jeg samarbeider tverrfaglig ved behov.

bottom of page